The Hot Box feat. Heidi Naakka

Lähetysajat klo 17, 18:30 ja 19
la 28.9. 17:00

Taidelaatikko The Hot Box hemmottelee festarikansaa peräti kolmen lähetyksen voimin. Tähtenä lähetyksissä loistaa tanssitaiteilija Heidi Naakka. Yhden päivän ajan kuuma laatikko on Naakan ja hänen luokseen vieraisille saapuvien tanssitaiteilijoiden. Kolmen lähetyksen aikana kylässä käyvät huikeat Jyrki Karttunen, Antti Lahti sekä lisäksi yllätysvieras. Näiden improvisoitujen kohtaamisten äänimaailmasta vastaa yksi sukupolvensa arvostetuimmista muusikoista, säveltäjä ja vibrafonisti Arttu Takalo.

The Hot Boxin sijainti paljastetaan festariviikolla, mutta lähetysajat ovat klo 17.00, 18.30 ja 19.00. Voit seurata Naakan ja vieraidensa kohtaamisia joko livenä paikan päällä tai suorina lähetyksinä vaikka kotisohvalta.

The Hot Box on intiimi, kahdeksan kuutiometrin puulaatikko ja samalla online-taidetila. Sen kerran kuussa lähetettävät suorat lähetykset saavat vieraikseen kiinnostavia tekijöitä eri taiteenaloilta. Laatikko päätyy aina uusiin maisemiin kunkin taiteilijan valitessa paikan omalle lähetykselleen. The Hot Boxin toinen kausi jatkuu elokuusta 2019 toukokuuhun 2020.

Katso livestriimaus

Facebook & Instragram:
thehotbox.artspace

Kuva: Miika Storm

Paikka / Venue:

Sijainti paljastetaan festariviikolla,
,
Kartta / Map →

Liput / Tickets: