The Hot Box feat. Heidi Naakka

Lähetysajat klo 17, 18:30 ja 20
la 28.9. 17:00

Taidelaatikko The Hot Box hemmottelee festarikansaa peräti kolmen lähetyksen voimin. Tähtenä lähetyksissä loistaa tanssitaiteilija Heidi Naakka. Yhden päivän ajan kuuma laatikko on Naakan ja hänen luokseen vieraisille saapuvien tanssitaiteilijoiden. Kolmen lähetyksen aikana kylässä käyvät huikeat Jyrki Karttunen, Antti Lahti sekä lisäksi yllätysvieras. Näiden improvisoitujen kohtaamisten äänimaailmasta vastaa yksi sukupolvensa arvostetuimmista muusikoista, säveltäjä ja vibrafonisti Arttu Takalo.

The Hot Boxin sijainti paljastetaan festariviikolla, mutta lähetysajat ovat klo 17.00, 18.30 ja 20.00. Voit seurata Naakan ja vieraidensa kohtaamisia  suorina lähetyksinä vaikka kotisohvalta.

Esiintyjät ja aikataulut ovat seuraavat:

17.00
The Hot Box: Heidi Naakka, Antti Lahti & Arttu Takalo
 
 18.30
The Hot Box: Heidi Naakka, Jenni-Elina von Bagh & Arttu Takalo
 
 20.00
The Hot Box: Heidi Naakka, Jyrki Karttunen & Arttu Takalo

 

The Hot Box on intiimi, kahdeksan kuutiometrin puulaatikko ja samalla online-taidetila. Sen kerran kuussa lähetettävät suorat lähetykset saavat vieraikseen kiinnostavia tekijöitä eri taiteenaloilta. Laatikko päätyy aina uusiin maisemiin kunkin taiteilijan valitessa paikan omalle lähetykselleen. The Hot Boxin toinen kausi jatkuu elokuusta 2019 toukokuuhun 2020.

Katso livestriimaus

Facebook & Instragram:
thehotbox.artspace

Kuva: Miika Storm

Paikka / Venue:

http://www.thb.fi/,
,
Kartta / Map →

Liput / Tickets: