Pep Talk

Anne-Maarit Kinnunen
to 24.9. 13:30

“Pienennän itseni niin kuin en olisikaan. Kirjoitan tansseja pöytälaatikkoon.”

Pelko

Pelko, tuo elämämme yksi suurimmista pysäyttäjistä, on meitä kaikkia yhdistävä tunne.

Tavallisesti se liitetään todellisen ulkoisen vaaran havaitsemiseen tai vaaralta suojautumiseen, mutta mitä pelkäämme silloin kun vastassa ei ole todellista uhkaa?

Pep Talk teos kysyy mitä meiltä jää tekemättä koska pelkäämme? Teoksella halutaan tuoda näkyväksi henkilökohtaisia ja meitä kaikkia yhdistäviä pelkoja.

Pep Talk on esitys peloista, unelmista ja inhimillisyydestä. Teos käsittelee pelkojen voittamista ja omien unelmien toteuttamista ja todeksi elämistä peloista huolimatta. Teoksessa sukelletaan haaveiden tanssiteokseen ja sen toteuttamisessa esiin nouseviin erilaisiin tunteisiin ja niiden kohtaamiseen. Pep Talk teoksessa yhdistetään tekstiä ja puhetta liikkeelliseen/koreogarfiseen materiaaliin. Lavalle luodaan ajatuksia herätteleviä kohtauksia, joiden sisällöt koskettavat meitä kaikkia. Haaveilu, epävarmuuden synnyttämät pelot sekä inhimilliset vaikeudet ja onnen hetket ovat läsnä meissä kaikissa ikään katsomatta.

Esitys kouluryhmälle.

Kuva: Matti Häyrynen

  • Koreografia / esiintyjä Anne-Maarit Kinnunen
  • Musiikki Last Days ja Bob Moses
  • Esiintyjä ääninauhalla: Anne-Maarit Kinnunen

Anne-Maarit Kinnunen’s solo performance, Pep Talk, is a dance theatre performance in which the themes of fear, dreams and humanity are explored through the use of text, speech and choreographed movement.

Fear is a natural human emotion in response to a real external danger. But do we run away or do we confront this fear? What are we afraid of when there is no obvious threat?

Personal and universal fears are shared by people of all ages, and these fears can hold us back from doing what we really want to do, and being the person we really want to be.

What is left undone because of our fears?

Paikka / Venue:

Tanssitiloissa, Kauppakeskus Forum,
Kauppakatu 20-22, Jyväskylä
Kartta / Map →

Liput / Tickets:

Ilmainen

Kieli / Language:

Suomi / Finnish