Flora & Fauna

Tanssiteatteri Hurjaruuth
pe 27.9. 18:00

Uudenlainen tanssiesitys Flora & Fauna – sisäänsukellettava videotanssiteos luonnon ihmeellisestä maailmasta!

Lumihiutaleita, näkinkenkiä, koralleja, kakadu ja silakka. Flora & Fauna on tanssillinen luontomatka, joka yhdistää videotaidetta, musiikkia ja tanssia aisteja kutittelevaksi kokonaisuudeksi. Esityksen on ohjannut useita Talvisirkuksia ja muita rakastettuja teoksia luonut Arja Pettersson. Musiikin sävellyksestä ja äänisuunnittelusta vastaa Viljami Lehtonen ja tanssijana nähdään Vilma Tihilä. Eläin- ja kasvikuvastosta ammentavan videolavastuksen on suunnitellut Joona Pettersson.

Luonnon kiehtoviin yksityiskohtiin zoomaavassa videotanssiteoksessa hyödynnetään uutta teknologiaa, mm. liiketunnistimia äänen ja kuvan tuottamiseen.

Esitys sai maailmanensi-iltansa 14.11.2016 Kamerunissa. Suomen ensi-ilta Ruutia!-festivaalilla huhtikuussa 2017. Esitys on vieraillut useilla kotimaisilla ja kansainvälisillä festivaaleilla.

Ikäsuositus yli 2-vuotiaille.

Esitys kiertää maakunnassa: Muurame, Keuruu, Äänekoski, Jyväskylä ja Saarijärvi.

” Kannattaa antaa upean estetiikan rauhoittaa mieli ja uppoutua kiehtovaan taiteeseen. Hurjaruuth ei pettänyt tälläkään kertaa.” Taidekoti-blogi 29.4.2017

Kuva: Joona Petterson

  • Ohjaus: Arja Pettersson
  • Koreografia, tanssi, laulu, huilu: Vilma Tihilä
  • Musiikin sävellys ja esitys: Viljami Lehtonen
  • Videosuunnittelu: Joona Pettersson
  • Valosuunnittelu: Antti Helminen
  • Puvut: Pauliina Sutinen
  • Laulujen sanat: Pisko Aunola ja työryhmä

Flora & Fauna, a new kind of dance performance, is an engaging video dance
performance from the wonderful world of nature! Snowflakes, shoehorns, corals, cockatoo and herring: Flora & Fauna is a dancing nature tour that combines video art, music, and dance into a whole that awakens the senses. The fascinating details of nature in this dance video were filmed with the aid of new technologies such as motion detectors for sound and image production.

Paikka / Venue:

Painotalo,
Kalevankatu 2, Äänekoski
Kartta / Map →

Liput / Tickets:

10€, alle 2 vuotiaat ilmaiseksi

Kesto / Duration:

40 min