• Tanssin Aika -festivaali / Time of Dance Festival 26.-29.9.2018

Tanssin Aika -festivaalin oheisohjelma

Vuoden 2016 Tanssin Aika -festivaalin oheisohjelmassa on tänä vuonna elokuvia ja Open stage jamitteluja.

Tapahtumaviikolla tiistaina 20.9. kello 20.00 uudistuneessa Ilokiven elokuvateatterissa esitetään yhteistyössä Keski-Suomen elokuvakeskuksen kanssa elokuva Viimeinen Tango. Elokuva kertoo tarinan tangomaailman kuuluisimmasta pariskunnasta, ja heidän rakkaudestaan toisiinsa ja tanssiin. María Nieves Rego (81) ja Juan Carlos Copes (84) tapasivat toisensa teini-ikäisinä, ja tanssivat yhdessä miltei 50 vuotta. Elokuvassa Juan ja Maria kertovat tarinaansa joukolle nuoria tanssijoita ja koreografeja, jotka tulkitsevat heidän elämänsä suuret hetket upeiksi tansseiksi valkokankaalle. Se on kaunis, liikuttava ja unohtumaton tarina tangon hengestä ja sydämestä.

Tanssin Aika on paikalla kello 19.30 alkaen esittelemässä festivaaliohjelmistoa. Elokuvanäytöksen liput myydään paikanpäällä käteismaksulla 8€/6€ (opiskelijat, työttömät eläkeläiset).


Tehtaan sunnuntaisessiot – Tanssin Aika after party

Festivaalin jälkitunnelmia fiilistellään Kankaan Pergamenttihallissa katutanssi- ja filmimeiningeissä sunnuntaina 25.9. kello 16-19. Ohjelmassa on perinteinen Open stage –osuus, breikki- ja hiphopbatlet sekä 16mm filmiä Ballet Robotiquen (1982) muodossa. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tanssin Aika -festivaali, Keski-Suomen elokuvakeskus ry, TUFF ry, Valon kaupunki ja Jyväskylän Kangas. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Seuraa tarkempaa ohelmistotiedotetta osoitteesta: https://www.facebook.com/events/1646164412362952/

Ilmoittautuminen Open stagelle info@tanssinkeskus.fi

Bookmark the permalink.

Vastaa