• Tanssin Aika -festivaali / Time of Dance Festival 25.-28.9.2019

SANTERI SAMMAKON SEIKKAILUT

SANTERI SAMMAKON SEIKKAILUT
TANSSITEATTERI MD
28.9. klo 10.00, Kulttuuriklubi Siperia, Veturitallit. Ilmaisohjelma / Free entrance! Ennakkoilmoittautuminen /sign in deadline 27.9.: www.lyyti.fi/reg/santeri_sammakko

Santeri_6-800x600_Helen_Hallamaa

Kuva: Helen Hallamaa

Santeri Sammakon seikkailut on aivan perheen pienimmille suunnattu tanssiesitys, jossa Santeri seikkailee läpi vaihtuvien vuodenaikojen ja tapaa ystäviään. Samuli Roinisen koreografiassa graafikko Leena Junnilan Lits läts lätäkkö! -kirjan lorut ja iki-ihanat katselukorttien hahmot heräävät tanssimaan.

Vuorovaikutteinen esitys toimii lasten ehdoilla ja ikäryhmän kasvu- ja kehitystason huomioon ottaen siten, että esityksessä korostetaan vuorovaikutustilanteen pehmeyttä ja aistiärsykkeiden kokonaisvaltaisuutta. Esitys tapahtuu lapsen ollessa lähellä lattiatasoa turvallisesti vanhemman tai ohjaajan sylissä.

TANSSITEATTERI MD on toiminut jo 20 vuotta Tampereella ja Pirkanmaalla  ja heidän teoksia on nähty valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti mm. Saksassa, Kiinassa, USA:ssa ja Kanadassa. Ohjelmistossa MD:llä on punaisena lankana korkeatasoinen koreografia ja taitava tanssijantyö.

“Kuka voisi vastustaa näin värikästä näkyä? Pienikin katsoja jaksaa, kun esitys ei ole liian pitkä.” -Kirsikka Otsamo, 2.5.2016 Aamulehti

Koreografia ja tanssi / Choreography & Dance: Samuli Roininen
Lorut ja piirroskuvat / Short rhymes & Illustrations: Leena Junnila
Valosuunnittelu / Lighting Design: Sari Mayer
Visuaalinen toteutus / Visual Execution: Samuli Roininen
Esityskuvat / Performance Illustrations:  Helen Hallamaa
Yhteistyössä / In co-operation: 1001 Kahvikuppia -taidekahvila
Teosta on tukenut: Suomen Kulttuurirahasto
Ensi-ilta: 30.8.2014, Hervannan Kirjasto

Yhteistyössä Lasten Lysti 2018 & Veturitallit

Bookmark the permalink.

Vastaa