• Tanssin Aika -festivaali / Time of Dance Festival 25.-28.9.2019

MIESTEN VÄLISIÄ SYVÄLLISIÄ KESKUSTELUJA

MIESTEN VÄLISIÄ SYVÄLLISIÄ KESKUSTELUJA
PERTTU PIHLAJA, JUKKA TARVAINEN & MIKKO RINNEVUORI
26.9. klo 21.30 Hannikaissali, Suomalainen Musiikkikampus (Pitkäkatu 18-22), 20/12 € www.lippu.fi

miehet_pienempi

Kuva: Jiri Halttunen

Miksei onkologi-tankotanssijasta ollutkaan ennakkotiedoista huolimatta elämänkumppaniksi? Kuinka paljon pitää nostaa penkistä, että jaksaa kannatella aikuisen miehen? Kannattaako olla ennemmin yrittäjä vai taiteilija ja stressaantuuko, jos on molempia? Kannattaako yrittää olla kova jätkä? Mikä edes on kova jätkä? Mitkä asiat akrobaattia oikeasti pelottavat? Mitkä ovat avioeron todelliset seuraukset? Vastaamme kaikkiin näihin ja muutamaan muuhun kysymykseen tositarinoihin pohjautuen ja totuudenmukaisesti. Esityksessä on myös huimapäistä akrobatiaa, parkouria ja tanssia. Ja no, muutamaa muutakin asiaa.

Kolmen esiintyjän välisen dialogin mahdollistavat pitkäaikainen ystävyys ja heidän osaamisalueensa: JUKKA TARVAINEN on huipputanssija, MIKKO RINNEVUORI yksi Suomen kokeneimmista akrobaateista ja PERTTU PIHLAJA Suomen ensimmäinen ammattiparkouraaja. Jokaisella heistä on myös kokemusta toistensa lajeista. Jokainen on vielä toistaiseksi alansa huippu – ja nyt keski-ikää lähestyvä mies.

Esiintyjät ja koreografia / Performers & choreography: Perttu Pihlaja, Mikko Rinnevuori ja Jukka Tarvainen
Valosuunnittelu / Lighting design: Antti Helminen
Tukijat: Suomen Kulttuurirahaston keskusrahasto, Suomen Kulttuurirahaston Keski-Suomen rahasto, Keski-Suomen Tanssin Keskus, Taiteen edistämiskeskus / monitaidetoimikunta, Jyväskylän kaupunki

Yhteistyössä Suomalainen Musiikkikampus

Bookmark the permalink.

Vastaa