• Tanssin Aika -festivaali / Time of Dance Festival 25.-28.9.2019

FACE-TO-FACE

FACE-TO-FACE
ANNI RISSANEN, VAPPU ROSSI, OFF/BALANCE, TUUKKA TOIJANNIEMI & JYVÄSKYLÄ SINFONIAN KAMARIMUUSIKOT
27.9. klo 20.00, Jyväskylän yliopiston päärakennus (C),  20/15 € www.lippu.fi.  Teosta ja tapahtumaa voi seurata ilmaiseksi päärakennuksen aukiolla projisointien kautta / The performance will be projected on the outside wall of the main university building where it can be viewed free of charge!

@Matti Häyrynen_Face-to-Face -19_rajattu(1)_pienempi

Kuva: Matti Häyrynen

Face-to-Face avaa näkymän erään kuvan valmistumisen prosessiin. Esityksessä näyttämönä on valtava paperi, johon kuva syntyy kolmen esiintyjän, kahden tanssijan ja kuvataiteilijan, liikkeen jättämästä jäljestä. Kuusimetrinen kuva muuttaa totuttuja mittasuhteita niin, että pääsemme kurkistamaan kuvan liikkeelliseen maailmaan. Off/Balancen alkuperäistuotanto Face-to-Face kantaesitettiin Jyväskylässä helmikuussa 2018.

Tanssin Aika -festivaalilla teos nähdään uudenlaisena teoskokonaisuutena, joka yhdistää tanssin ja kuvataiteen lisäksi valotaiteen. Teoksen  musiikista vastaavat Jyväskylä Sinfonian kamarimuusikot. Valotaiteesta ja projisoinneista vastaa mediataiteilija Tuukka Toijanniemi. Teosta voi seurata joko sisätiloissa (pääsymaksullinen) tai ulkoapäin ikkunaan heijastettavien projisointien kautta. Teos on myös osa Valon kaupunki -tapahtuman ohjelmaa.

Tilaisuus järjestetään Keski-Suomen Tanssin Keskuksen, Off/Balancen, Jyväskylä Sinfonian ja Valon kaupunki -tapahtuman yhteistuotantona osana Tanssin Aika -festivaalia. Yhteistyössä Jyväskylän yliopisto

Koreografi / Choreography: Anni Rissanen
Kuvataiteilija / Visual Artist: Vappu Rossi
Musiikki / Music: Jyväskylä Sinfonia
Valosuunnittelu & projisoinnit / Lighting Design & Projection: Tuukka Toijanniemi
Esiintyjät / Performers : Elina Häyrynen, Terhi Kuokkanen ja Vappu Rossi
Alkuperäinen tuotanto / Original production: Off/Balance
Osatuottajat / Co-producers: Keski-Suomen Tanssin Keskus ja Jyväskylä Sinfonia

“Face-to-Face on lumoava performanssi.” Keskisuomalainen

Bookmark the permalink.

Vastaa