• Tanssin Aika -festivaali / Time of Dance Festival 25.-28.9.2019

CLEVA VS. SEA

CLEVA VS. SEA
CLEVA CREW & SAMIR AKIKA
La 23.9. klo 19.00 Aalto-sali. Liput 15/10€. Osta lippu!
140805cleva_crew_veera_konsti_010
Koreografia ja ohjaus: Samir Akika
Esiintyjät: Linda Ilves, Joanna Leinola, Kaisa Nieminen, Marika Peura, Sanna Yrjänheikki
Äänisuunnittelu: Joonas Pehrsson
Valosuunnittelu: Alexander Salvesen (originaali Mika Haaranen)
Tukijat: 7 Steps, Goethe Institut
Kesto: 90 min
Ikäsuositus: Yli 7-vuotiaille

Cleva vs. Sea on helsinkiläisen katutanssiryhmä Cleva Crew’n ja ranskalais-saksalaisen koreografi Samir Akikan intensiivisen kohtaamisen tulos. Luvassa on tunnustuksia, ironiaa, tiukkaa heittäytymistä ja herkkiä lauluja saksalaisen tanssiteatterin hengessä!

Cleva Crew on vuonna 2009 perustettu, freestyle hiphop ja house tyyleihin erikoistunut ryhmä, joka tunnetaan omintakeisesta tyylistään.

Samir Akika on algerialaissyntyinen ja Pariisissa kasvanut koreografi, ohjaaja, kuraattori ja tuottaja. Hän on toiminut freelance tanssijana ja koreografina yhteistyössä mm. Tanzhaus NRW:n kanssa, sekä Unsusual Symptoms nimen alla yhdessä pitkäaikaisen tuottajaparinsa Alexandra Moralesin kanssa.

Cleva Crew vs. SEA teos sai alkunsa EU:n kulttuuriohjelman tukeman 7 Steps European Network of Urban Dance – projektin osana järjestetyssä workshopissa, josta se myöhemmin irtautui omaksi itsenäiseksi kokoillan teokseksi. Lisätietoja: www.7Steps.eu

“Ei tekisi oikeutta Cleva Crew’n esitykselle puhua siitä pelkkänä katutanssina. Se on kaikkea muuta ja paljon. Lopputulos on paikoin pähkähullua, parhaimmillaan itseironista genren kliseillä leikittelyä” Jussi Tossavainen, Helsingin Sanomat

Bookmark the permalink.

Vastaa