• Tanssin Aika -festivaali / Time of Dance Festival 26.-29.9.2018

ANIMALS

ANIMALS
KINETIC ORCHESTRA
Ma 25.9. klo 19.00 Jyväskylän kaupunginteatterin suuri näyttämö. Liput 15/12/10€. Osta lippu!
KO_Animals_Anni_Aino_Huovio
Animals pyrkii vapautumaan ihmismielen ylivallasta, tutkien aistien, vaiston ja primitiivisten reaktioiden ilmentymistä liikkeessä. Jatkuva kamppailu, vertaistaan vailla olevat fyysiset ominaisuudet, lauman tuoma turva ja toisaalta yksin metsästämisen jännitys. Voiko ihminen päästä lähemmäksi sisäistä eläintään?

Kinetic Orchestran vuoden 2016 kantateos Animals tutkii eläimellisyyttä liikkeen keinoin. Teos jatkaa ryhmän liikelähtöisten, äärirajoja tutkivien teosten sarjaa, jossa yhdistyvät paritekniikka, akrobatia ja nykytanssi.

Kinetic Orchestra on helsinkiläinen nykytanssiryhmä, jonka tehtävä on kehittää, edistää ja tehdä nykytanssia. Kinetic Orchestra on perustettu vuonna 2009 ja sen johtajana toimii koreografi Jarkko Mandelin. Kinetic Orchestra kuuluu taideosuuskunta Apinatarhaan.

Yhteistyössä Jyväskylän kaupunginteatteri ja Tanssin liikuttaa!-hanke.

Koreografia: Jarkko Mandelin ja työryhmä
Tanssijat: Miia Jaatine, Oskari Turpeinen, Mikko Makkonen ja Jarkko Mandelin
Musiikki ja äänisuunnittelu: Janne Hast
Valosuunnittelija: Jukka Huitila
Kesto: 45 min
Teosta ei suositella perheen pienimmille

TANSSI LIIKUTTAA!

Tanssi liikuttaa! on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama hanke, joka edistää tanssiteosten kiertuetoimintaa. Hankkeen puitteissa järjestetään tanssinperusopetuksen oppilaille tanssi- ja teatterityöpajoja festivaalin aikana. Tanssioppilaiden työpajat järjestetään Jyväskylässä lauantaina 23.9.  yksityistilaisuuksina.

 

Bookmark the permalink.

Vastaa